מתכון

סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס

פברואר 2019
4 דירוגים
סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן
סלמון במרינדת ג'ינג'ר ולמון גראס של שף אוהד קורי. צילום וסטיילינג: שרית גופן

ג'ינג'ר, למון גראס, שאלוט ואנדיב נחשבו פעם לחומרים אקזוטיים. אם תתיידדו איתם, המנות שלכם לא יפסיקו להגיד תודה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל חומרי המרינדה, משרים את הדג במרינדה כשעתיים במקרר.

2

מחממים תנור ל-240 מעלות. מסדרים את פרוסות הדגים בתבנית עם נייר אפייה כשהעור כלפי מטה. אופים 5 דקות ומנמיכים ל-170 מעלות, אופים 5 דקות נוספות. הדג צריך להיות צרוב מבחוץ ורך מבפנים.