מתכון

סלמון בסויה מתוקה, צ'ילי ובצלצלים

נובמבר 2015
4 דירוגים
סלמון בסויה מתוקה, צ'ילי ובצלצלים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
סלמון בסויה מתוקה, צ'ילי ובצלצלים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

בזכות האדים הנכלאים בשקית האוכל יוצא צלוי ונימוח בעת ובעונה אחת

יש משהו מיוחד במנות שמכינים בקוקי – בזכות האדים הנכלאים בשקית האוכל יוצא צלוי ונימוח בעת ובעונה אחת. היתרון הגדול של השקית הוא בכך שהיא מבשלת את הסלמון במיצים של עצמו, בלי שום תוספת שומן, ולמרות זאת מתקבלת מנה עסיסית. בקיצור: אל תשאירו את שקית הפלא רק לעוף!

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

שמים בשקית את כל החומרים למעט הדגים, סוגרים היטב ומערבבים בניעור. פותחים את השקית, מוסיפים את הדגים, קושרים את השקית וחוזרים על פעולת הניעור-ערבוב כך שכל נתח דג יהיה עטוף ברוטב.

3

מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון.

4

אופים 12-10 דקות, מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות. פותחים ומגישים ישר לצלחות.

• מכינים באותה שיטה עם פילה של דג לברק או אחר – במידת הצורך מקצרים את זמן האפייה לפי משקל הדג ועוביו, 10-8 דקות לפילה ממוצע.
• מכינים עם חזה עוף פרוס לשניצלים – במקרה כזה אופים 8 דקות.