מתכון

סמורס

1 דירוגים
סמורס. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע
סמורס. צילום: אסף אמברם | סגנון: אוריה גבע

קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב מחומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום

קינוח אמריקאי פשוט ואהוב המורכב משלושה חומרי גלם שאפשר להשיג בכל מקום. הוספנו גם פירות כדי לרענן את הטעם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

צולים מרשמלו על האש בעזרת שיפוד או על רדיד אלומיניום עד שהם מתחממים ומתרככים. מניחים על ביסקוויט, מוסיפים 2 קוביות שוקולד ופרי וסוגרים בביסקוויט נוסף.

2

 

מכינים מראש

מניחים על ביסקוויט 2 קוביות שוקולד, מרשמלו וחצי תות וסוגרים בביסקוויט נוסף. עוטפים כל "סנדוויץ" בנייר כסף (כמו סוכריה) וצולים על הגריל 4-3 דקות מכל צד.

לקינוח גדול בתבנית

מניחים תבנית (קרמיקה או אלומיניום חד-פעמית) על רשת הגריל. מוסיפים פירות וכשהם מתרככים ומגירים נוזלים מוסיפים מרשמלו ושוקולד. כשהכל נמס מורידים מהגריל ומפוררים מעל הכל ביסקוויטים.