אםרוצים להוסיף בשר: ניתן להוסיף רצועות חזה עוף מוקפצות ולהגיש לצד רוטב בוטנים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למילוי
אופציות נוספות (לפי הטעם)
אופן ההכנה
1
על משטח עבודה מארגנים מקום להנחת דפי האורז לטיפול נוח, צלחת מים גדולה ועמוקה שיכולה להכיל דף אורז אחד, מגש ומגבת פרושה על השולחן.
2
חותכים את כל הירקות למקלות דקים ומסדרים כל ערימת ירקות למילוי בנפרד.
3
מוציאים דף אורז מהעטיפה, משרים במים עד להתרככות (כחצי דקה, נזהרים שלא יהפוך "סמרטוטי" מדי). מניחים על מגבת לייבוש מהיר. מניחים על המגש או על קרש החיתוך, ממלאים ומגלגלים.
4
מגישים לצד קערית רוטב לטבילה - ניתן להשתמש ברטבים מוכנים או רטבים ביתיים (ראו מתכונים לרטבים בעמודים הקודמים).