מתכון

עגבניות צרובות בערק

מרץ 2020
2 דירוגים
עגבניות צרובות בערק של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע
עגבניות צרובות בערק של מיכל מוזס. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע

משתמשים בעגבניות מוצקות ודלות נוזלים מזן תמר או אדמוניה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת פסים או גריל.

2

מברישים את הצד החתוך של העגבניות בשמן זית ומתבלים במלח.

3

צורבים על הגריל 4 דקות לקבלת פסי השחמה. מזלפים מעל עראק וצולים עוד כחצי דקה עד שהאלכוהול מתאדה.

4

מגישים חם או בטמפ’ חדר.