העוגיות המושלמות לטבילה בקפה הן ללא ספק הביסקוטי, ושף קונדיטור רביבה אפל מעניקה להן טוויסט שוקולדי

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־150 מעלות. קולים שקדים שלמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה כ־7 דקות. מוציאים ומצננים.

2

מערבלים חמאה וסוכר במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים בהדרגה ביצים ומערבלים עד שהן נטמעות בתערובת. מוסיפים ליקר קפה ורום בזרם דק ומערבלים עד שהם נטעמים בתערובת.

3

מערבבים בקערה נפרדת קמח, אבקת אפייה ומלח, מוסיפים את התערובת למיקסר ומערבלים עד שהבצק כמעט אחיד. מוסיפים שקדים ושוקולד ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.

4

מחלקים את הבצק ל־5 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לרולדה ברוחב 6 ס"מ ובגובה 2 ס"מ. מכסים ומעבירים למקפיא עד שהבצק מתקשה מעט.

5

מחממים תנור ל־230 מעלות. מניחים את הרולדות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור, מורידים את הטמפרטורה ל־170 מעלות ואופים כ־10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל־150 מעלות וממשיכים לאפות עוד כ־7 דקות עד שהרולדות מזהיבות קלות. מוציאים מהתנור ומצננים. מורידים את טמפרטורת התנור ל־100 מעלות.

6

חותכים את הרולדות באלכסון לפרוסות בעובי של כ־½1 ס"מ ומסדרים בצפיפות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ־55 דקות עד שהעוגיות קשות מאוד ויבשות.