מתכון

עוגיות קוואקר, צימוקים ותבלינים

7 דירוגים
עוגיות קוואקר, צימוקים ותבלינים של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
עוגיות קוואקר, צימוקים ותבלינים של שף-קונדיטורית נעמה שטייר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החוואיג' נותן לעוגיות טעם מתובל מודגש וניחוח מעניין ושונה מהרגיל

אני אוהבת להוסיף סילאן למתכוני עוגיות – הוא מוסיף להן עסיסיות וטעם קרמלי.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מקציפים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכרים, סילאן וביצה עד לקבלת תערובת קרמית.

3

מערבבים בקערה נפרדת את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לתערובת שבמיקסר. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

4

יוצרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מסדרים בתבנית ואופים 10־12 דקות עד הזהבה.