מתכון

עוגיות תה ולימון

4 דירוגים
עוגיות תה ולימון של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
עוגיות תה ולימון של שף-קונדיטור עמית ליברמן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

לפעמים כל מה שבא לכם בחורף זה תה עם לימון, אבל לא באמת בא לכם תה? בשביל זה יש עוגיות תה ולימון

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים במעבד מזון את המרכיבים היבשים עד לקבלת פירורים אחידים.מוסיפים חלמון ומיץ לימון ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד. מרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה לעובי של כ־1/2 ס"מ ומעבירים למקפיא לחצי שעה.

2

מחממים תנור ל־170 מעלות. קורצים מהבצק עוגיות באיזה צורה שרוצים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.