מתכון

עוגת גבינה ופקאן סיני

אפריל 2016
5 דירוגים
עוגת גבינה ופקאן סיני. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
עוגת גבינה ופקאן סיני. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

העוגה הזו עשויה מהחומרים הממכרים ביותר: גבינת שמנת, פקאנים מסוכרים ופתי בר בטעם קרמל

שימו לב: העוגה דורשת התייצבות בקירור למשך 5 שעות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס:

למלית:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הבסיס:

1

מערבבים את כל חומרי הבסיס לקבלת תערובת אחידה. מהדקים לתחתית התבנית ומעבירים למקפיא למשך 10 דקות.

מכינים את המלית:

2

מקציפים שמנת מתוקה, סוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.

3

בקערה נפרדת טורפים שמנת חמוצה, גבינת שמנת וגבינה לבנה לקבלת תערובת חלקה. מקפלים את תערובת הגבינות לתוך הקצפת לקבלת תערובת אחידה.

4

מוסיפים מחצית משברי הפקאן ומקפלים עד שהם מתפזרים בתערובת.

5

יוצקים את מלית הגבינה על הקלתית הקפואה ומיישרים בעזרת פלטה. מפזרים למעלה את יתר הפקאן.

6

מעבירים למקפיא ל-5 שעות לפחות. מעבירים את העוגה למקרר שעה לפני ההגשה.