מתכון

עוגת נקטרינה עסיסית

דצמבר 2018
4 דירוגים
עוגת נקטרינה עם שטרויזל של מיכל בוטון. צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: אינה גוטמן
עוגת נקטרינה עם שטרויזל של מיכל בוטון. צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: אינה גוטמן

עוגת יוגורט בחושה, קלה ומהירה. הנקטרינות מגיעות בחתיכות גדולות כדי להעניק לעוגה עסיסיות

העוגה מיועדת לתבנית בקוטר 28

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס

לשטרויזל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מכינים את הבסיס: מקציפים ביצים וסוכר במשך כ־5 דקות במיקסר. מוסיפים יוגורט עיזים, מנמיכים את המהירות ומקפלים פנימה קמח, אבקת אפייה וחמאה.

2

מחממים תנור ל־170 מעלות. מוזגים את התערובת לתבנית או לרינג משומן ומקומח. מסדרים מעל הבלילה את חצאי הנקטרינות.

3

מכינים שטרויזל: מערבבים בקערה את מרכיבי השטרויזל עד ליצירת פירורים מוצקים. מפוררים את השטרויזל מעל העוגה לפני האפייה. אופים את העוגה כחצי שעה עד שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.