מתכון

עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים

3 דירוגים
עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות
עוגת פירורים עם קרם מסקרפונה פירות יער ותותים של שף־קונדיטורית מיכל מילרד. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ליבת רות

שווה להשקיע בקינוח אישי של עוגת גבינה, שבו כל שכבה וכל ביס מוסיפים עניין וטעמים חדשים בפה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לשכבת הפירורים

לקרם

לרוטב פירות יער

לעיטור

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

פירורים:

1

מערבבים את כל החומרים ביחד עד שהחמאה נספגת היטב בפירורים.

קרם:

2

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את הגבינות עד לקבלת מרקם אחיד.

3

מחליפים למטרפה ומוסיפים את יתר המרכיבים. מקציפים עד לקבלת קרם יציב. מצננים.

רוטב פירות יער:

4

מכניסים את כל מרכיבי הרוטב לסיר, מביאים לרתיחה ומצמצמים מעט על אש נמוכה.

5

את חצאי התפוז מבשלים כמו שהם ברוטב. מקררים היטב.

הרכבת המנה:

6

יוצקים רוטב לכוס. מזלפים מעל מהקרם ומפזרים מתערובת הפירורים. מזלפים שוב מהקרם. מפזרים שוב מתערובת הפירורים ומיישרים לשכבה אחידה.

7

מקשטים בתותים טריים.