מתכון

עוגת פירורים תפוח ודבש

ינואר 2016
1 דירוגים
עוגת פירורים תפוח ודבש. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
עוגת פירורים תפוח ודבש. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

עוגה בחושה בציפוי פירורי פתי בר בטעם קרמל, דרך קלה ומהנה להוסיף לשולחן החג קינוח עשיר ומדהים

עוגה בחושה בציפוי פירורי פתי בר בטעם קרמל, דרך קלה ומהנה להוסיף לשולחן החג קינוח עשיר ומדהים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתערובת התפוחים:

למלית:

לתערובת הפירורים:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משמנים תבנית ומחממים תנור ל-170 מעלות.

מכינים את המלית:

2

מכניסים לקערת המיקסר את הביצים ומקציפים במהירות גבוהה. מוסיפים בהדרגה לקציפה סוכר, דבש, מיץ תפוזים ושמן. מקציפים כשתי דקות נוספות.

3

מוסיפים לקערת המיקסר קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קינמון, ציפורן ומלח, לשים במהירות בינונית כדקה.

מכינים את תערובת התפוחים:

4

מערבבים היטב בקערית קטנה את קוביות התפוח והסוכר.

מכינים את תערובת הפירורים:

5

מערבבים את החומרים יחדיו.

6

מוסיפים לקערת המיקסר בתנועות קיפול את תערובת התפוחים ו-5 כפות מתערובת הפירורים.

7

מוזגים את התערובת שנוצרה לתבנית האפייה.

8

מפזרים את שארית תערובת הפירורים על התערובת - לכיסוי העוגה.

9

אופים כ-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.