מתכון

עראייס טלה בטוסטר

אוגוסט 2019
4 דירוגים
עראייס טלה של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
עראייס טלה של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

קלאסיקה מהמטבח הערבי, שהפכה לטרנדית במיוחד בשנתיים האחרונות, כאן בגרסה ביתית שמכינים בטוסטר לחיצה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי המלית בקערה עד שהיא אחידה ומחלקים ל- 16 קציצות בינוניות (כ-35 גרם כל קציצה).

2

פותחים את הפיתות, מניחים בכל מחצית פיתה קציצה ומועכים אותה כך שהיא ממלאת את חלל הפיתה. מברישים את הפיתות במעט שמן בחלקן החיצוני.

3

מחממים טוסטר לחיצה, מניחים עליו יריעה של נייר אפייה, מניחים מעל 2 חצאי פיתות ויריעה נוספת של נייר אפייה. סוגרים בלחיצה עדינה וקולים 5-4 דקות. אפשר גם לטגן את חצאי הפיתות במחבת יבשה כ-3 דקות מכל צד. לוחצים מעט על הפיתות בעזרת תרווד בזמן הטיגון. מכינים באותו אופן את כל חצאי הפיתות. מגישים מיד.