מתכון

עראייס

אפריל 2019
4 דירוגים
עראייס של איה קרמרמן. צילום: יעל אילן
עראייס של איה קרמרמן. צילום: יעל אילן

מעין קבב בפיתה שנצלים ביחד בטוסטר לחיץ או על הגריל. מתוך ספרה של איה קרמרמן "מתרגשת"

בימי הקיץ, כשהשבת נכנסת מאוחר, אני עושה לילדים עראייס על האש. אפשר כמובן לצלות את העראייס על מחבת פסים חמה או אפילו בטוסטר משולשים (למי שיש טוסטר בשרי).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקבב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הקבב יחד ולשים היטב. טומנים תערובת בשר בגודל קבב בתוך כל חצי פיתה.

2

צולים במנגל פתוח (כדי שהחום הגבוה לא ישרוף את הפיתה) - כ-5 דקות מכל צד עד שהפיתה פריכה והבשר עשוי. לחילופין צולים במחבת (אפשר לשמן אך לא חובה) או בטוסטר. מגישים עם טחינה וסלסה.

 

המתכון מתוך ספרה  של איה קרמרמן "מתרגשת",  בהוצאת מודן. 98 שקלים, 219 עמ'. כשר