מתכון

פאדג' קוקוס ושוקולד לבן

פברואר 2020
2 דירוגים
פאדג' קוקוס ושוקולד לבן של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר
פאדג' קוקוס ושוקולד לבן של רות אוליבר. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: דיאנה לינדר

ממתק צחור וחגיגי, אהוב במיוחד על כל אוהבי השוקולד הלבן

תבנית מרובעת בגודל 25 ס”מ 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משמנים תבנית ומרפדים בנייר אפייה.

2

מביאים לרתיחה חלב מרוכז ושוקולד לבן בסיר בינוני וכבד על להבה בינונית. מבשלים 3 דקות תוך כדי בחישה מתמדת עד להמסה.

3

מסירים מהכיריים ומוסיפים ממרח מרשמלו תוך כדי ערבוב עד להמסה. מוסיפים קוקוס, אגוזים ווניל ומערבבים לפיזור אחיד.

4

יוצקים לתבנית ומשטחים. מצננים ומעבירים לקירור למשך שעה לפחות או עד להתמצקות.

5

חותכים לריבועים קטנים בגודל 3-2 ס"מ שכן הממתק מרוכז בטעמים. שומרים בקופסה אטומה במקרר שבועיים ויותר.