מתכון

פאי שוקוקוקוס של קרין גורן

נובמבר 2019
2 דירוגים
פאי שוקוקוקוס | צילום: שי פרנקו | סטיילינג: אינה גוטמן
פאי שוקוקוקוס | צילום: שי פרנקו | סטיילינג: אינה גוטמן

עוגה לפסח, אבל לא רק, שמכינים בצ'יק, בלי מיקסר ובלי מעבד מזון

לפאי בגרסת פרווה מחליפים את השמנת המתוקה בכמות זהה של חלב קוקוס או שמנת צמחית, ומשתמשים בממרח שוקולד פרווה.

תבנית פאי 24־26 ס"מ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס קוקוס

למלית שוקולד

לזיגוג

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

בסיס הקוקוס

1

בקערה מערבבים (לא מקציפים) חלבונים עם סוכר. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב.

2

משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות.

המלית

3

מחממים תנור ל-180 מעלות.

4

מחממים במיקרוגל ממרח שוקולד ושמנת מתוקה במשך דקה וטורפים לאיחוד. טורפים פנימה חלמונים בזריזות.

5

שופכים על בסיס הקוקוס ואופים 20-25 דקות, עד להתייצבות (המלית נשארת רכה ורוטטת כמו ג'לי בסוף האפייה. היא תתייצב במקרר). מצננים מעט.

הזיגוג

6

מחממים במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה במשך דקה וטורפים לאיחוד. שופכים על העוגה לציפוי.

7

מעבירים למקרר לשעתיים לפחות. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.