לפאי בגרסת פרווה מחליפים את השמנת המתוקה בכמות זהה של חלב קוקוס או שמנת צמחית, ומשתמשים בממרח שוקולד פרווה.
תבנית פאי 24־26 ס"מ
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
לבסיס קוקוס
למלית שוקולד
לזיגוג
אופן ההכנה
בסיס הקוקוס
1
בקערה מערבבים (לא מקציפים) חלבונים עם סוכר. מוסיפים קוקוס ומערבבים היטב.
2
משמנים את התבנית ומהדקים את התערובת בידיים לתחתית ולדפנות.
המלית
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
מחממים במיקרוגל ממרח שוקולד ושמנת מתוקה במשך דקה וטורפים לאיחוד. טורפים פנימה חלמונים בזריזות.
5
שופכים על בסיס הקוקוס ואופים 20-25 דקות, עד להתייצבות (המלית נשארת רכה ורוטטת כמו ג'לי בסוף האפייה. היא תתייצב במקרר). מצננים מעט.
הזיגוג
6
מחממים במיקרוגל שוקולד ושמנת מתוקה במשך דקה וטורפים לאיחוד. שופכים על העוגה לציפוי.
7
מעבירים למקרר לשעתיים לפחות. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
עוד בנושא