מתכון

פודינג אורז וקוקוס

אוקטובר 2019
פודינג אורז וקוקוס | צילום: בועז לביא
פודינג אורז וקוקוס | צילום: בועז לביא

קינוח מפתיע, קליל ונטול מוצרי חלב. מתכון פשוט למנה מתוקה שתרצו לסיים איתה כל ארוחה, גם אם אתם לא טבעוניים

בהרבה מובנים האורז הוא כמו בד נקי; הוא יכול לקבל כל צבע שתניחו עליו. באותה קלות הוא משתלב גם בקינוחים, וכאן הכנתי ממנו פודינג (טבעוני!), שיכול לקבל איזה תוספת שבא לכם, והוא טעים מאוד גם בזכות עצמו.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפודינג

לתוספות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים את האורז בסיר קטן (אין צורך לשטוף).

2

מוסיפים את קרם הקוקוס, ממלאים את קופסת קרם הקוקוס במים ומוסיפים לסיר (סה"כ 800 מ"ל נוזל).

3

מוסיפים את הליקר, הסוכר החום ותמצית הווניל.

4

מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים במשך 25-22 דקות.

5

מערבבים היטב מדי פעם.

6

הפודינג מוכן כשהאורז נימוח ומתקבלת דייסה סמיכה.

7

מחלקים את הפודינג לכוסות שקופות ומניחים את התוספות שבוחרים מעל.