החומרים טבלת מידות ומשקלות
לתפוחי אדמה ממולאים
לסלקים ממולאים
לקציצות לחם וירק
אופן ההכנה
ממלאים את תפוחי האדמה
1
מערבבים בשר טחון עם צנוברים, חוויאג', פטרוזיליה, ראס אל-חנות, מלח ופלפל וסילאן וממלאים את תפוחי האדמה.
ממלאים את הסלקים
2
מערבבים בשר טחון עם מחית כמהין, מלח ופלפל וממלאים את הסלקים.
מכינים קציצות לחם
3
מפוררים את החלק הלבן של הלחם. מוסיפים ביצה, פטרוזיליה, מלח ופלפל ומערבבים. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות בגודל 3-2 ס"מ.
מכינים את הקדרה
4
מלהיטים פויקה. מוסיפים את שלושת סוגי הבשר, שקדי עגל, ציר, יין וסילאן. שמים את הפריקה בתוך שקית בד, מוסיפים לסיר ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים שעתיים על חום נמוך (על גחלים).
5
מוסיפים לסיר את קציצות הלחם ושני סוגי הממולאים, שאלוטס, פטריות, עלי קפיר ליים וערמונים ומבשלים עוד חצי שעה-שעה עד להתרככות הממולאים.