מתכון

פולנטה עם ארטישוקים צרובים ופירורי לחם

יולי 2019
1 דירוגים
פולנטה עם ארטישוקים צרובים ופירורי לחם של מל ומישל. צילום: אנטולי מיכאלו
פולנטה עם ארטישוקים צרובים ופירורי לחם של מל ומישל. צילום: אנטולי מיכאלו

מנה צמחונית עשירה ומפנקת ממטבחם של מל ומישל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפולנטה

לתוספת

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הפולנטה

1

בסיר שטוח מרתיחים את החלב והמלח.

2

מנמיכים את הלהבה לבינונית ומוסיפים פנימה בהדרגה את הפולנטה, תוך כדי ערבוב בכף עץ. מבשלים על להבה קטנה כ־15 דקות (הפולנטה מוכנה כשהיא רכה ואחידה). מכבים את האש, מוסיפים חמאה וגבינה ומערבבים. מתקנים תיבול אם צריך.

מכינים את התוספת

3

חותכים את הארטישוק וצורבים אותם עם מעט שמן זית על מחבת טפלון. יוצקים פולנטה לצלחת, מניחים מעל את הארטישוקים הצרובים ומפזרים מעל פרמזן ופרורי לחם קלויים.