מתכון

פול ירוק מוקפץ

אפריל 2019
3 דירוגים
פול ירוק מוקפץ של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
פול ירוק מוקפץ של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

אם יש בידכם פול טרי אבל אין לכם כוח להתעסק איתו – לכו על המוקפץ הזריז והטעים הזה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מסירים את הקצה של תרמילי הפול וחותכים אותם גס או שוברים בידיים.

2

מלהיטים ווק על אש גדולה, מניחים את הפול ורק אז מוסיפים שמן זית. מערבבים, מוסיפים מלח ומקפיצים כדקה. חשוב להקפיד על הקפצה קצרה במחבת לוהטת כדי שהירקות ישמרו על טעמים ופריכות.

3

מוסיפים שום, פלפלים חריפים, עגבניות שרי, בצל ירוק ומנגולד ומערבבים תוך כדי הקפצה קלה כ־2 דקות.

4

מוסיפים לימונים כבושים ומקפיצים עוד 2־3 דקות.

5

מגישים מיד, אפשר לצד יוגורט כבשים.