מתכון

פונץ' קלאסי

בתור זקן השבט וולברג מציע קוקטייל אולד סקול לא מתחכם, אבל טעים להפליא וזול ביותר להכנה

30,652 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
פונץ'. צילום: shutterstock
פונץ'. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מתחילים עם יצירת סירופ – מכניסים לסיר את הסוכר, המים, הפירות, הקינמון והג'ינג'ר ומחממים באטיות עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבל נוזל סמיך.

2

מוסיפים את היין, הטריפל סק ומיץ התפוזים ומחממים לטמפרטורה של 60 מעלות בערך. בהגשה אפשר ורצוי להוסיף עוד נגיעה של ברנדי או רום ופלח תפוז.