מתכון

פופאוברס עגבניות

פופאוברס עגבניות אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
פופאוברס עגבניות אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

לרוב משתמשים בחלב או ברוויון להכנת לחמניות הקסם הבריטיות, אך כל נוזל חומצי (למשל מיץ עגבניות) יכול לעודד תפיחה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לעיטור

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות

2

מערבבים את כל החומרים מלבד הקמח לבלילה אחידה.

3

מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה סמיכה כמו של פנקייקס.

4

יוצקים לתבנית שקעים משומנת ומרופדת בנייר אפייה ומפזרים תימין לעיטור מעל.

5

אופים 15 דקות בלי לפתוח את התנור. מורידים את הטמפ' ל-180 מעלות ואופים עוד כ-15 דקות או עד שהמאפים זהובים, תפוחים ויציבים.

6

מצננים, שולפים מהתבנית ומגישים חמימים.

לפופאוברס פיצה: מוסיפים לתערובת כפית אורגנו יבש, 100 גרם גבינה מגוררת (קשקבל, פרמזן או אמנטל), ואם רוצים מקשטים בזיתים קצוצים.