מתכון

פילה סלמון בציפוי חרדל, לימון וצלפים

דצמבר 2015
1 דירוגים
פילה סלמון בציפוי חרדל, לימון וצלפים1. צילום: דן לב
פילה סלמון בציפוי חרדל, לימון וצלפים1. צילום: דן לב

פלחי הלימונים השלמים והטעמים החצופים של החרדל והצלפים לא ישאירו איש מהאורחים אדיש

פלחי הלימונים השלמים והטעמים החצופים של החרדל והצלפים לא ישאירו איש מהאורחים אדיש. אולי המנה הכי קלה שתכינו לחג.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מוציאים את הסלמון מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות.

3

מניחים את הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ממליחים, מפלפלים ומורחים בחרדל. מפזרים מעל צלפים ומכסים בפרוסות לימון.

4

אופים 25-20 דקות, עד שהסלמון מוכן.