מתכון

פיצה טורטייה

יולי 2016
2 דירוגים
פיצה טורטייה. צילום: דניאל לילה
פיצה טורטייה. צילום: דניאל לילה

פיצה מהירה שמתחילה מטורטייה קנויה, שעליה עורמים מוצרלה, פטריות, עלי רוקט ואננס

פיצה מהירה שמתחילה מטורטייה קנויה, שעליה עורמים מוצרלה, פטריות, עלי רוקט ואננס. התוצאה: חגיגת טעמים קלילה ומפנקת במינימום עבודה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מניחים טורטיות בתבנית ומורחים עליהן רוטב עגבניות בנדיבות. מניחים על הרוטב עיגולי מוצרלה ועליה מסדרים פטריות ואננס.

3

אופים 10 דקות עד שהגבינה מבעבעת.

4

מפזרים עלי ארוגולה ומגישים מייד.