• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה
  • עוד
    • אפייה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • מרקים
    • קינוחים

קלאסיקה משודרגת: רוטב בולונז הפוך

מאת ניר ויימן וירון לסר
דצמבר 2018
פסטה בולונז של שפים ניר ויימן וירון לסר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל. בשיתוף קוקה קולה
פסטה בולונז של שפים ניר ויימן וירון לסר. צילום: אנטולי מיכאלו, סטיילינג: ענת לבל. בשיתוף קוקה קולה
תוכן שיווקי

ניסיתם פעם להכין בולונז הפוך? עם הטריק של השפים ניר ויימן וירון לסר ממסעדת מל ומישל תקבלו רוטב עם טעמים מתוקים ורעננים יותר

  • 4 מנות
  • 1.5 שעות
  • כשר
  • קל
  • בשר
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

השפים ניר ויימן וירון לסר ממסעדת מל ומישל האיטלקית, ממליצים בחום להפוך את הכללים: קודם מטגנים את הבשר עם העגבניות, היין והתבלינים, ורק בסוף מכניסים את הירקות. בשיטה הזאת הירקות מקבלים טעם מתקתק ורענן והבשר לא מאפיל עליהם. את הבזיליקום מוסיפים רק אחרי שמכבים את האש.

החומרים
רשימה תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר רחב וכבד, מוסיפים בשר טחון, מפוררים ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים רסק עגבניות וממשיכים לטגן. 

2

מוסיפים יין אדום ומצמצמים עד שהיין מתאדה כמעט לחלוטין. Ž

3

מוסיפים עגבניות מרוסקות, סוכר, מלח ופלפל ומרתיחים. מוסיפים גזר, סלרי ושום, מכסים ומבשלים על אש קטנה מאוד כשעה. מתקנים תיבול ומכבים את האש.

4

במקביל מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה. מסננים.

5

מוסיפים את הפסטה המבושלת לסיר הבולונז, מערבבים ומפזרים בזיליקום. מערבבים שוב ומגישים מיד.

  • כשר
  • קל
  • בשר
  • פסטה
  • בולונז
  • אוכל איטלקי
  • מנות עיקריות
  • בשר טחון
  • מתכונים ממומנים
מצאתם טעות? כתבו לנו
עוד בנושא
מתכון
בוקטיני אלי אוליו עם עגבניות שרי וראשי ארטישוק
  • קל
  • כשר
  • טבעוני
מסעדה
גליאנו
  • אוכל איטלקי
  • פיצה
  • פסטה
, גליל העליון
מסעדה
מידס
  • בשר
  • פירות ים
  • פסטה
, קיבוץ ברור חיל
מתכון
רביולי סלק במטבל צזיקי לאבנה
  • קל
  • כשר
  • חלבי
מתכון
פילה דניס על מצע פסטה
  • קל
  • כשר
  • דגים
מתכון
פסטה פיולי – רוטב עגבניות ושעועית
  • כשר
  • קל
  • טבעוני
מתכון
פסטה עם שומר קונפי וחמאת ברוקולי-מנטה
  • קל
  • כשר
  • צמחוני
מתכון
פסטה עם לחי עגל ביין אדום
  • קל
  • כשר
  • בשר
מסעדה
רוברטה וינצ'י
  • מסעדות איטלקיות
  • מסעדות למשפחות
  • מסעדות בפרדס חנה כרכור
אחוזה 43, פרדס חנה-כרכור

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • קינוחים

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
© כל הזכויות שמורות להשולחן תוכן קולינרי בע"מ (מקבוצת יובל סיגלר תקשורת) 2019
Designed, Developed and Powered by RGB Media