מתכון

פסטה בכרשה

אוגוסט 2019
2 דירוגים
פסטה בכרשה של עז תלם. צילום: דניאל לילה
פסטה בכרשה של עז תלם. צילום: דניאל לילה

המון כרשה, קצת תימין, הרבה פלפל שחור וקצת לימון. זה הכל. פשוט, קל וטעים בצורה יוצאת דופן.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח, מוסיפים כרשות ותימין (שומרים חופן קטן של תימין להגשה) ומטגנים על להבה גבוהה תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות עד שהכרשות רכות וזהובות.

2

בינתיים מבשלים פסטה דקה פחות מהוראות היצרן. שומרים כוס ממי בישול הפסטה ומסננים.

3

מוסיפים את הפסטה לכרשה עם מעט ממי הבישול שלה (כמצקת). מתבלים במלח ופלפל שחור. מערבבים כ- 2 דקות עד שהפסטה נעטפת בפרוסות הכרשה. ברגע שכל נוזלי הבישול מתאדים מוסיפים עוד ממי הבישול.

4

מעבירים לצלחות הגשה, מעטרים בשקדים פרוסים קלויים ועלי תימין. מגישים עם פלחי לימון ואפשר לעטר בקליפת לימון מגוררת.