מתכון

פסטו שומר מהיר

דצמבר 2018
1 דירוגים
פסטו שומר של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
פסטו שומר של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

נסו למרוח כמות נדיבה מהפסטו הזה על פרוסת לחם כפרי או לשים כף גדושה ממנו על מנת פסטה. לא תצטערו

בדרך כלל נהוג להשתמש בחלק הלבן של השומר. אני חיפשתי דרך לנצל את הירק בשלמותו, וכך גיליתי שאפשר להכין מוצרים שעומדים בפני עצמם גם מהשומר וגם מהעלים הירוקים שלו.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים.

2

מתקנים תיבול, מאחסנים בצנצנת נקייה, מזלפים מעט שמן זית מעל וסוגרים. מאחסנים במקרר לשבוע.