החומרים טבלת מידות ומשקלות
למרינדה:
להגשה:
אופן ההכנה
1
מערבבים את חומרי המרינדה ומשרים בה את הפרגיות למשך 4 שעות ועד יומיים במקרר.
2
מוציאים את הפרגיות מהמקרר כ-20 דקות לפני הצלייה. מסננים מהמרינדה אך שומרים אותה.
3
מלהיטים מחבת פסים וצורבים את הפרגיות 5 דקות מכל צד עד שצבען הופך אטום מבחוץ ומבפנים.
4
טובלים פרוסות תפוז במרינדה ששמרנו וצורבים 2 דקות מכל צד.
5
מעבירים את המרינדה למחבת ומצמצמים על להבה גבוהה כ-10 דקות עד שהיא מסמיכה מעט.
להגשה:
6
מניחים בכל צלחת פרגיות ופרוסות תפוז ויוצקים מהרוטב. מגישים עם אורז לבן, פסטה או נודלס.