הכיסנים כל כך עדינים וקלילים, שאין פלא שביום הצילום חיסלנו את התבנית כולה תוך כמה דקות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה סיר עם שפע מים. מוסיפים כף שמן זית, סוכר ומיץ לימון ומערבבים.
2
חולטים את התפוחים בסיר עם המים 30 שניות, מוציאים למסננת ומצננים.
3
מחממים תנור במצב גריל ל־220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
מניחים על כל פרוסת תפוח כפית גבינת עזים, רבע תמר ושניים־שלושה עלי תימין, סוגרים לחצי ומדביקים (הגבינה מדביקה את חצאי התפוח). ממשיכים כך עם יתר התפוחים, הגבינה, התמרים והתימין.
5
מסדרים את התפוחים הממולאים בתבנית, מזלפים שלוש כפות שמן זית ודבש ענבים ומפזרים פלפל, מלח ועלי תימין. אופים 8־10 דקות, עד שהתפוחים נצרבים קלות.