מתכון

פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים

דצמבר 2018
2 דירוגים
פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

פרחי הקישואים מתאימים לטיגון עמוק בבלילה - הם יוצאים פריכים ומגרים ולא צריך להוסיף להם כמעט דבר

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק.

2

מערבבים בקערה את מרכיבי הציפוי רק עד שמתקבלת תערובת אחידה (חשוב לא לערבב יותר מדי כדי שהבלילה תהיה קלילה). טובלים את פרחי הזוקיני בבלילה במשך כמה שניות ומכניסים מיד לשמן החם. מטגנים עד שהפרחים מזהיבים קלות והציפוי פריך. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

3

מורחים לאבנה עיזים בצלחות הגשה, מניחים את פרחי הקישואים המטוגנים ומזלפים שמן זית.

*לגרסה טבעונית: מוותרים על הלאבנה.