מתכון

פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים

פרחי הקישואים מתאימים לטיגון עמוק בבלילה - הם יוצאים פריכים ומגרים ולא צריך להוסיף להם כמעט דבר

דצמבר 2018
פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לציפוי

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק.

2

מערבבים בקערה את מרכיבי הציפוי רק עד שמתקבלת תערובת אחידה (חשוב לא לערבב יותר מדי כדי שהבלילה תהיה קלילה). טובלים את פרחי הזוקיני בבלילה במשך כמה שניות ומכניסים מיד לשמן החם. מטגנים עד שהפרחים מזהיבים קלות והציפוי פריך. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

3

מורחים לאבנה עיזים בצלחות הגשה, מניחים את פרחי הקישואים המטוגנים ומזלפים שמן זית.

*לגרסה טבעונית: מוותרים על הלאבנה.