מתכון

פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה

ינואר 2019
3 דירוגים
"פוקצ'ה בדקה" - פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן
"פוקצ'ה בדקה" - פרנץ' טוסט בזיליקום, שרי וקרם בוראטה של פאולין שובל. צילום: איתן וכסמן

בין ברוסקטה ים תיכונית לפרנץ' טוסט מושלם לבוקר, או לכל שעה ביום בעצם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לפרנץ' טוסט

1

מערבבים היטב בקערה חלב, ביצים ופסטו. טובלים את הלחם בתערובת, ולאחר שהוא סופג היטב את הבלילה מטגנים כל פרוסה משני הצדדים במעט שמן במחבת על להבה בינונית. שמים על נייר סופג ושומרים בצד עד לשימוש.

לקרם בוראטה

2

מקציפים במיקסר את השמנת לקצף יציב. מפוררים פנימה בוראטה אחת ומערבבים היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.

3

מורחים את קרם הבוראטה על הפרנץ' טוסט. מסדרים מעל את העגבניות. את הבוראטה הנותרת מפוררים ומניחים בין העגבניות. מקשטים בעלי בזיליקום. מתבלים במעט שמן זית ופלפל ומגישים.