מומלץ להשתמש בכלים בנפח 75 מ"ל או בתבנית אינגליש קייק. שימו לב, ישנם זמני קירור והקפאה בנוסף לזמן ההכנה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלהגשה
אופן ההכנה
מכינים את הפרפה ומקפיאים
1
טורפים חלמונים, סילאן וסוכר בקערה גדולה.
2
מחממים מכל אחד של שמנת מתוקה עם חלבה וליקר אגוזים בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומסירים מהכיריים.
3
יוצקים מעט מתערובת השמנת החמה לתערובת החלמונים ומערבבים להשוואת טמפרטורה. יוצקים את יתרת תערובת השמנת בהדרגה ותוך כדי בחישה ומערבבים היטב.
4
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים-שלוש.
5
מקציפים את המיכל השני של שמנת מתוקה עם מסקרפונה לקצפת יציבה. מקפלים את הקצף לתערובת החלמונים הצוננת.
6
יוצקים לכוסות אישיות, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות. שומרים מכוסה במקפיא עד שבועיים.
מגישים
7
מזלפים סילאן ומפזרים אגוזים ושערות חלבה.