מתכון

צלעות טלה ואבטיח

יולי 2019
3 דירוגים
צלעות טלה ואבטיח של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
צלעות טלה ואבטיח של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

מי אמר שצריך פחמימה ליד הבשר? בקיץ נכון יותר להגיש צלעות טלה עם פלח אבטיח ומיץ לימון סחוט, בדיוק כמו ביוון

בזיליקום – המדריך לגידול ובישול

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

כותשים בזיליקום, זרעי כוסברה, פלפל שחור, קינמון וכוכב אניס במכתש ועלי למשחה גסה.

2

מושחים את הצלעות במשחת הבזיליקום, יוצקים מעל שמן זית ומעסים לתוך הבשר. משהים כשעה מחוץ למקרר. ממליחים וצולים בגריל פחמים או במחבת כבדה יבשה (ללא שמן) כ־5 דקות מכל צד.

3

מניחים את הצלעות הצלויות בניצב לאבטיח, מפזרים בזיליקום, סוחטים לימון ומגישים.