מתכון

קדירת אורז עם פקוס ופרחי קישואים

מנה יפהפייה, שמתאימה גם כארוחה יומיומית וגם כתוספת בארוחה חגיגית

יוני 2022
קדירת אורז עם פקוס ופרחי קישואים של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית
קדירת אורז עם פקוס ופרחי קישואים של מיכל חביביאן | צילום: שני בריל; כלים: הגר הירש, קדרית

מנה יפהפייה, שמתאימה גם כארוחה יומיומית וגם כתוספת בארוחה חגיגית. מלפפון ערבי טעים מאוד גם בבישול, ופרחי קישואים לא רק יפים – אלא גם טעימים. נענע מוסיפה רעננות קיצית וכל הקדירה פשוט חגיגה!

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־200 מעלות.

2

מסננים אורז ומעבירים לקדירה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.

3

מכסים את הקדירה ואופים כשעה לריכוך האורז. מכבים את התנור ומשאירים את הקדירה מכוסה ל־10 דקות נוספות.