מתכון

קדירת עוף, נקניקים מעושנים, כרוב ובירה

נובמבר 2019
7 דירוגים
קדירת עוף, נקניקים מעושנים, כרוב ובירה | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב
קדירת עוף, נקניקים מעושנים, כרוב ובירה | צילום: נמרוד סונדרס | סטיילינג: דלית מרחב

תבשיל חורפי עשיר ומהביל שמגיע מחבל אלזס שבין צרפת לגרמניה. כדאי להצטייד בחרדל איכותי ובלחם שחור טוב

מכניסים את כל הרכיבים לתנור, הולכים לשנ"צ וקמים אחרי כמה שעות למנת חורף עשירה ומנחמת שעושה טוב על הנשמה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בכלי חסין חום.

2

אופים למשך כשעתיים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

3

מורידים את הטמפרטורה ל־140 מעלות ואופים עוד שעה.

4

מגישים עם צנצנת חרדל, לחם שחור, יין לבן יבש או בירה בהירה.