גרסה קצת שונה לביף בורגיניון - תבשיל ארוך של בקר ויין אדום עם תוספות ירקות שורש עונתיים ותבלינים ארומטיים
החומרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות. משמנים בנדיבות את דופנות הקדרה בשמן זית.
2
מערבבים היטב את כל המרכיבים מלבד היין והציר, ומעבירים לקדרה. מוסיפים את היין, שאריות השמן וציר הבקר (או המים) כך שהנוזלים יגיעו עד כס"מ מתחת לגובה התבשיל. אוטמים בנייר אפייה וסוגרים את המכסה.
3
אופים כחצי שעה, מנמיכים את חום התנור ל־110־115 מעלות ומבשלים עוד 6 שעות לפחות.
עוד בנושא