מתכון

קדרת מרק בשר

ספטמבר 2019
2 דירוגים
מרק קדרה של תמי עמר.  צילום: תמי עמר
מרק קדרה של תמי עמר. צילום: תמי עמר

מרק בשר ביתי עשיר, פשוט להכנה וגם מוכן תוך שעה בלבד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מטגנים טיגון קל את הבצל עם הבשר והשום, מאדים מעט את הנוזלים ומוסיפים את העגבניות המרוסקות, החומוס ומים לפי הצורך.

2

מרתיחים ומנמיכים את האש, מוסיפים את הגזרים, הסלרי והתבלינים ומבשלים כשעה על אש קטנה.

3

יוצקים את המרק החם לצלחות עמוקות ומניחים מעל כל מנה מדליון תרד קפוא, בלי לערבב.