מתכון

קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי

פברואר 2021
קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע.
קוביות מוסר ים בגריל על תבשיל פלפלים וגזר פיקנטי של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע.

אין כמו פחמים לדובב את כל גווני הטעם האצורים במוסר

תבשיל הפלפלים והגזר (מין וריאציה גאונית על מטבוחה) והכוסברה הטרייה שמורעפת מעל מחדדים את טעמי הים של הדג.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתבשיל הפלפלים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים.

מכינים את תבשיל הפלפלים

2

מחממים שמן זית במחבת גדולה ומטגנים שום, פפריקה ושאטה כדקה עד שעולה ריח. מוסיפים פלפלים וגזר ומאדים 12-10 דקות עד שמתרככים היטב. מתבלים במלח ופלפל.

צולים את הדג ומגישים

3

מושחים את הדג במעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים על הגריל כ-2 דקות מכל צד.

4

מסדרים את תבשיל הפלפלים בצלחת הגשה ומניחים עליו את פיסות הדג. סוחטים לימון מעל ומפזרים עלי כוסברה.