החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים את נתחי הפרגיות בציר העוף.
2
מוסיפים בהדרגה תוך כדי בישול את מקל הקינמון, פרוסות הגלנגל, כוכב אניס, מלח, סוכר דקלים או נבט, רוטב הצרפות והסויה, ומביאים לרתיחה.
3
מבשלים במשך כ־20 דקות, עד שהפרגיות מוכנות.
4
מרתיחים סיר גדול עם מים חמים ומבשלים את האטריות בנפרד.
5
חולטים את הבוק צ'וי במים רותחים למשך 3 דקות, מסננים וחותכים לרצועות רחבות.
6
מחלקים את האטריות לקערות הגשה. מוסיפים את הבוק צ'וי והנבטים, ומוזגים את המרק. מעטרים בבוטנים, קריספי שום, פלפל לבן, בצל ירוק, סלרי וכוסברה. בוזקים צ'ילי יבש לפי הטעם.