החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
לקולסלאו
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב
1
מניחים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר וטוחנים לתערובת אחידה וחלקה. טועמים ומתקנים תיבול.
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת ומקפיצים את גרגירי התירס 5 דקות. מעבירים לקערה ושומרים בצד (לא שוטפים את המחבת).
3
בינתיים מושחים את הפרגיות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מחממים שוב את המחבת, מניחים את הפרגיות וצולים על להבה גבוהה 4-3 דקות מכל צד להזהבה יפה. מסירים מהלהבה, חותכים לקוביות בגודל 1 סנטימטר ומניחים בצד.
4
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, מסדרים טופו בשכבה אחידה ומטגנים על להבה גבוהה 4-3 דקות, עד שהוא נצרב יפה. מדי פעם מנענעים בעדינות את המחבת (לא מערבבים כדי לא לפרק את הטופו). מוסיפים שום, צ'ילי ומנגו ומקפיצים 10-8 דקות נוספות, עד שהרוטב מסמיך למרקם של צ'אטני.
מרכיבים את המנה ומגישים
5
מניחים בצלחת הגשה (בקבוצות ובלי לערבב) גרגירי תירס מוקפצים, פרגיות וטופו מתובלים, רצועות כרוב ושעועית. מניחים למעלה עלי פטרוזיליה וקליפת ליים ומגישים לצד הרוטב.