החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם סלק
אופן ההכנה
לקישואים
1
חותכים את העוקצים של הקישואים, מרוקנים את תוכם בעזרת כף פריזיין ושומרים בצד. חולטים את הקישואים במים רותחים בערך 20 דקות, עד שיתרככו מעט אך יישארו מוצקים. מניחים אותם במי קרח להפסקת הבישול.
למילוי
2
מערבבים היטב את כל חומרי המילוי בקערה, וגודשים במילוי את הקישואים המרוקנים כמעט עד שוליהם. אופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה.
לקרם סלק
3
מרתיחים 2 סלקים גדולים עד שהם רכים מאד וטוחנים אותם במעבד מזון תוך הוספת שמן זית בטפטוף איטי, עד לקבלת מרקם אחיד ויפה. מוסיפים מיץ לימון, מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס.
טיפ
4
אופציה נוספת למילוי הקישואים - תערובת של אורז מבושל, שמיר, כוסברה, עגבניות קצוצות, מלח ופלפל.