מתכון

קסדייה עם מוצרלה, צ'דר, עגבניות ובזיליקום

אוגוסט 2019
5 דירוגים
קסדייה עם מוצרלה, צ'דר, עגבניות ובזיליקום של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
קסדייה עם מוצרלה, צ'דר, עגבניות ובזיליקום של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

קסדייה היא טוסט טורטיות קלוי במחבת, שאפשר למלא במה שרק רוצים

את הקסדיות מכינים מטורטיות קמח בהכנה ביתית, אבל אפשר לקצר תהליכים ולהשתמש בקנויות.
כן מילאנו אותן בשילוב האיטלקי המנצח של עגבניות, בזיליקום וגבינות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מעט שמן במחבת. מניחים טורטייה ומפזרים עליה בשכבות מוצרלה, צ'דר, עגבניות, עלי בזיליקום, שום ועוד מעט מהגבינות.

2

מניחים מעל טורטייה נוספת, לוחצים מעט ומטגנים כ- 3 דקות עד שהתחתית זהובה מעט והגבינה מתחילה להימס.

3

הופכים בזהירות את הקסדייה ומטגנים 4-3 דקות נוספות עד שהתחתית זהובה והגבינה נמסה לגמרי. חוזרים על הפעולה עם כל הטורטיות.

4

חותכים כל קסדייה ל- 4 משולשים ומגישים מיד.