מתכון

קציצות סלמון ופסטו

עם התיבול הנכון, שאריות סלמון שיש בבית הופכות לקציצות זריזות שילדים אוהבים

אוקטובר 2021
קציצות סלמון ופסטו. צילום: דניאל לילה. סגנון: אוריה גבע
קציצות סלמון ופסטו. צילום: דניאל לילה. סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקציצות

למיונז פסטו

אופן ההכנה

1

מבשלים או מאדים סלמון כ-8 דקות. מצננים ומפוררים לקערה.

2

מוסיפים מחית תפוח אדמה, ביצה, פסטו, קליפת לימון, מלח, פלפל וקמח ומערבבים. מקררים שעתיים להתייצבות.

3

יוצרים קציצות מהתערובת, טובלים בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן 2-3 דקות משני הצדדים להזהבה.

מכינים מיונז פסטו

4

מערבבים מיונז, פסטו ושום ומגישים לצד הקציצות.