מתכון

קציצות תרד, גבינה ואגוזים

אוגוסט 2020
קציצות תרד, גבינה ואגוזים  של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע
קציצות תרד, גבינה ואגוזים של אורלי פלאי-ברונשטיין. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע

קציצות ירוקות, עסיסיות ומלאות טעם. האגוזים מוסיפים להן גוף, פריכות ועניין. מגישים ליד סלט קטן וגביע יוגורט

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים פרט לשמן, מכסים ומשהים חצי שעה במקרר להתייצבות.

2

מחממים מחבת בעלת ציפוי מונע הידבקות עם שמן רדוד. נוטלים מהתערובת כפות גדושות ויוצרים קציצות עגולות ופחוסות.

3

מטגנים 2 דקות מכל צד להזהבה והתייצבות.

4

מוציאים לנייר סופג. מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

באותה שיטה מכינים קציצות מנגולד, גבינה ואגוזים: מחליפים את התרד בכמות זהה של עלי מנגולד ללא הגבעולים הלבנים.