מתכון

קראמבל סולת ותפוחים

אוגוסט 2019
2 דירוגים
קראמבל סולת ותפוחים של מיכל בהט ושרי יגרמן. צילום: דניאל לילה
קראמבל סולת ותפוחים של מיכל בהט ושרי יגרמן. צילום: דניאל לילה

הסולת יוצרת אפקט פריך במיוחד ומוסיפה גון אגוזי עדין

תבנית בקוטר 28 ס"מ

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקראמבל

לפירות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומשמנים תבנית.

2

מערבבים סולת, סוכר וקמח תופח ומפזרים מחצית מהכמות בתחתית התבנית.

3

מערבבים תפוחים, קינמון וסוכר בקערה נפרדת ומוסיפים לתבנית.

4

מפזרים את יתר תערובת הקמח מעל התפוחים, ומפזרים מעליה בצורה אחידה ככל הניתן את החמאה.

5

אופים כ- 45 דקות עד שפני הבצק זהובים. מגישים עם גלידת וניל. שומרים בקופסה אטומה במקרר עד 3 ימים.