מתכון

קרוטוני דואה

פברואר 2020
קרוטוני דואה של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב
קרוטוני דואה של מיכל בוטון. צילום: שני בריל. סטיילינג: נורית קריב

תוספת נהדרת לכל סלט: קורטונים פריכים ומתובלים בדואה, תערובת תבלינים מצרית שאפשר להכין בבית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־170 מעלות. כותשים או טוחנים שקדים, כמון, זרעי כוסברה, זעתר, שומשום ומלח עד לקבלת תערובת במרקם פירורי לחם.

2

מערבבים קוביות לחם עם תערובת התבלינים ושמן זית עד שהן מצופות היטב. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־10 דקות תוך ערבוב כל 3 דקות עד שהקרוטונים פריכים וזהובים. מוציאים מהתנור ומצננים. מתבלים במלח ופלפל שחור.