מתכון

קרטיב מלון-פטל

יוני 2019
2 דירוגים
קרטיב מלון פטל של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
קרטיב מלון פטל של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

כאן חשוב במיוחד לטעום את התערובת לפני השימוש. הפטל הקפוא חמוץ למדי, והמתיקות של המלון משתנה באופן דרמטי

השילוב בין מלון לפטל אינו מובן מאליו אבל התגלה (לגמרי בטעות) כשוס.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם חלק. ממלאים תבניות ארטיק ומקפיאים למשך לילה.

2

מחלצים על ידי טבילה במים חמים.