מתכון

קרטיב מלון-פטל

כאן חשוב במיוחד לטעום את התערובת לפני השימוש. הפטל הקפוא חמוץ למדי, והמתיקות של המלון משתנה באופן דרמטי

יוני 2019
קרטיב מלון פטל של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר
קרטיב מלון פטל של מורן לילה. צילום: דניאל לילה. סגנון: עמית פרבר

השילוב בין מלון לפטל אינו מובן מאליו אבל התגלה (לגמרי בטעות) כשוס.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון למרקם חלק. ממלאים תבניות ארטיק ומקפיאים למשך לילה.

2

מחלצים על ידי טבילה במים חמים.