מתכון

קריספי במיה

3 דירוגים
קריספי במיה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קריספי במיה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

את המעטפת הפריכה יוצר השילוב בין טבילה ביוגורט לציפוי בקמח לבן וקמח תירס

יש כאן ציפוי המשלב בין שני סוגי קמח, שיוצר מעטה פריך ונטול שמנוניות. היוגורט משמש כחומר הדבקה במקום ביצה. מגישים עם סלסה של עגבניות וצ'ילי.

גיוונים:
• מגישים עם סלסה מערבבים 2 עגבניות מגוררות או קצוצות (ללא קליפה) עם שן שום כתושה ו- 1/2 פלפל חריף פרוס דק ומתבלים במלח ופלפל.
• לגרסה טבעונית משתמשים ביוגורט סויה לטבילה לפני הציפוי (להשיג בבתי טבע).

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק.

2

מערבבים את שני סוגי הקמח ומתבלים בפפריקה, מלח ופלפל.

3

טובלים תרמילי במיה בקערית עם יוגורט שדולל במעט מים (למרקם של רוויון), מצפים בתערובת הקמחים ומטגנים בשמן עמוק במחזורים של 3-2 דקות או עד להזהבה.

4

מוציאים לנייר סופג ומגישים מייד.