החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרמבל
לירקות
אופן ההכנה
1
שמים את כל חומרי הקרמבל בקערת המיקסר ומעבדים בעזרת וו גיטרה לפירורים דקים. מכסים את הקערה ומעבירים למקפיא או למקרר ל־15 דקות מנוחה.
2
בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית רחבה בנייר אפייה. מערבבים את כל הירקות בקערה עם מלח, פלפל שחור, שמן זית וצ'ילי ומעבירים לתבנית. צולים 12-10 דקות, עד שהירקות מתרככים. מוציאים מהתנור ומנמיכים את הטמפרטורה ל־170 מעלות.
3
מניחים את הירקות בתבנית פיירקס או תבנית חרס חסינת חום, מפזרים מעליהם את הקרמבל בצורה אחידה ואופים 15-20 דקות.
תודה לעלה הביתה על חומרי הגלם למדור.