מתכון

קרמבל שקדים, תפוחים ותותים

ינואר 2020
2 דירוגים
קרמבל שקדים, תפוחים ותותים של רינת צדוק. צילום: שני בריל
קרמבל שקדים, תפוחים ותותים של רינת צדוק. צילום: שני בריל

קרמבל קליל, ללא קמח, עם שילוב טעמים חמוצים ומתוקים

 

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרמבל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הקרמבל

1

מעבדים את המרכיבים במעבד מזון לתערובת פירורית ומעבירים למקרר לחצי שעה.

מכינים את התפוחים

2

מערבבים תפוחים עם סוכר, מיץ לימון, מחית וניל, מלח ופלפל שחור.

3

מחממים שמן זית במחבת. מקפיצים את התפוחים כ־10 דקות עד שהם מזהיבים ומניחים בצד.

4

מחממים תנור ל־180 מעלות.

מרכיבים את המנה

5

מערבבים את התפוחים עם תותים ומסדרים בתבנית. מפוררים את הקרמבל מעל ואופים כ־15 דקות עד הזהבה.